Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

Qui som?


Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista i integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires que va trencar per primer cop la majoria absoluta del PSC a les eleccions municipals de 2011.

Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014, que proposa als membres del cercles “poner nuestra capacidad política en juego, implicándonos en aquellas iniciativas municipalistas que cumplan a rajatabla con los requisitos de la nueva política”.

Com assenyala el Consell Ciutadà de 21 de febrer, les candidatures municipals són independents i emfasitza l’excepcionalitat de participar en un partit instrumental en el cas de “municipis en què existeixi trajectòria i iniciativa municipalista”, essent requisit indispensable que “todas las posiciones en las listas electorales deben estar abiertas a ser decididas por la ciudadanía”, i que “no pueden ser por tanto sumas de siglas”.

I alguns dels que van començar-ho tot...Grup Municipal 2015-2019 


Laura Haba
Portaveu del grup ARAses
Portaveu del Cercle Podem
Albert Urrutia
Regidor d'ARAses
Responsable de xarxes del Cercle Podem


Vols unir-te a nosaltres?
Envia'ns un correu a ara.santesteve@gmail.com i et direm com. 

0 comentarios: