Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

Propostes 2015-2019


L’any 2011, un grup de veïnes i veïnes ens vam unir per esdevenir l’Alternativa Real A Sant Esteve Sesrovires i aturar el desgavell econòmic al nostre municipi. Durant aquests 4 anys, després que el pacte Entesa-PSC donés continuïtat a les ruïnoses polítiques que la pròpia Entesa i tots criticàvem, la situació no ha fet més que empitjorar: dos rescats econòmics de l’Estat per factures impagades de 10,5 milions d’euros; ampliació del crèdit de 8 milions de la Residència de Can Serra de 12 a 40 anys; re-privatització del servei d’aigües després d’una sentència d’anul·lació; privatització del clavegueram amb creació d’una nova taxa; sobresous polítics i opacitat a les contractacions, augment exagerat d’impostos i retallades de serveis,…
Ens vam unir en un partit independent i municipalista, perquè la situació era insostenible i cap formació política semblava poder esdevenir una alternativa real. Hem fet una oposició constant i hem recorregut a totes les instàncies per evitar que anés a pitjor, però Entesa i PSC han fet que Sant Esteve deixi de ser un referent i l’han convertit en el 24è municipi més endeutat de Catalunya, triplicant el deute només en el darrer any.

Ara és el moment de redreçar el rumb. Tu decideixes!
Ara és la teva!

Revertirem la privatització de l’aigua
No permetrem que, després d’una sentència de nul·litat que va il·legalitzar la primera concessió, Entesa i PSC privatitzin de nou l’aigua i el clavegueram. 

Solucionarem el Fòrum
Farem un estudi de les instal·lacions, aturades sense explicació fa més de 6 anys. En funció del resultat, consultarem amb la ciutadania les diferents possibilitats.

Reduirem els sous polítics i eliminarem els càrrecs de confiança
En 2 anys, PSC i Entesa han gastat més de 675.000 euros en càrrecs de confiança, s’han apujat els sous, han eliminat el 0,7% per pagar el nou sou de l’alcalde, etc.

Realitzarem una gestió eficaç i honesta
Auditoria de comptes i pla d’ajust de l’economia municipal. Optimitzarem la gestió administrativa i de personal.  Impostos segons IPC i congelació de l’IBI.

Transparència i OPEN DATA
Iniciarem un sistema d’open data perquè tothom sàpiga on va cada euro.

Donarem més suport al teixit associatiu i cultural
Aprofitarem les instal·lacions municipals per a cedir espais al teixit associatiu i farem possible el Museu d’antiguitats a Sant Esteve Sesrovires. 

Pla permanent per a l’ocupació i la formació
Formació ocupacional i contínua, viver d’empreses i suport a les PIMES.
Formalitzarem convenis amb empreses per prioritzar la contractació de sesrovirencs.

Recuperarem les festes i tradicions populars
Balls a la pista a la festa major, cap d’any, Sant Joan, trobada de la gent gran, la verema de Can Prats... Joves i grans, ens ho tornarem a passar bé a Sant Esteve!

Consultes populars i pressupostos participatius.
Promourem la participació informada i real de la ciutadania en la presa de decisions. 


0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada