Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc: A l'equador de la legislatura: ara toca decidir.

Aquest és el nostre escrit per al Sesrovirenc de Juliol. 
Acabem de passar l'equador de la legislatura, i mirant-ho a simple vista, és evident que molts canvis no hi ha: PSC-Entesa han privatitzat l'aigua després d'un intent il·legal; no dimiteixen ni tornen els 4 anys de sobresous –"il·legals", segons l'ACM-; el Fòrum fa la mateixa pena de sempre; etc. Ara bé, amb detall, sí que hi ha hagut canvis: en tot això, PSC-Entesa han necessitat un nou i servil còmplice, ERC.


Amb els seus continus canvis d'idea i desvaris polítics, ERC Sant Esteve ha aconseguit enterrar tota ombra d'esperança al poble i s'ha limitat a tapar totes les presumptes corrupcions mentre segueix cegament el full de ruta del PSC. És evident que a Sant Esteve ni ERC és ERC, ni ICV és ICV: i està clar que qui encara se'ls creu, és perquè no mira rere les sigles o no segueix la política municipal.

És evident que a Sant Esteve ni ERC és ERC, ni ICV és ICV: i està clar que qui encara se'ls creu, és perquè no mira rere les sigles o no segueix la política municipal.

La darrera i desesperada maniobra de l'alcaldessa d'ERC per evitar perdre els seus socis per presumpta corrupció ha estat fer "malament" la sol·licitud d'informe a la Comissió Jurídica Assessora, quan evidentment sap perfectament el procediment: era el mateix que vam demanar nosaltres en tres mocions, el que li vam fotocopiar i repartir en un ple extraordinari, i el mateix que la Comissió els ha recordat. Ja li vam dir "ho està fent malament per perdre el temps" i així ha estat. I per què? Doncs perquè vol que prescrigui, però no ho aconseguirà.

Tot aquest temps, hem anat fent pas a pas tots els procediments necessaris, sense escarafalls públics però amb consistència i constància, i ara l'alcaldessa d'ERC té sobre la taula un recurs de revisió presentant per ARA Sant Esteve i el Cercle de Podem.

Ara, la Sra. Carme Rallo ha de decidir si vol aclarir la legalitat o bé vol seguir tapant-ho tot fins a les últimes conseqüències.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada