Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

Aconseguim aturar la privatització (per ara)

ARA Sant Esteve aconsegueix la retirada de la proposta d'acord de privatització de l'aigua amb un recurs de reposició. 
Aquest dimecres, 18 de gener de 2017, ARA Sant Esteve ha aconseguit aturar de nou el procés de la privatització de l'aigua. La regidora i el regidor d'ARA, membres de Podem, han presentat avui mateix un recurs de reposició contra l’acord del ple del 29 de desembre de 2016, que implicava un pas endavant en la privatització i que "fou pres sense que l’òrgan de contractació, el Ple, classifiqués les proposicions presentades, essent, per tant, un acord nul segons els plecs que regeixen el contracte". D'acord amb els plecs, l'anàlisi, valoració i ordenació de les candidatures ha de ser duta a terme pel Ple, en un procés obert a tots els grups polítics, no per la Mesa de contractació, on no hi ha cap representació de l'oposició, com pretenia el govern local.  

L'alcaldessa d'ERC, Carme Rallo, ha hagut de retirar el punt del ple a risc d'incórrer en una nova il·legalitat, atès que pretenia saltar-se un pas en el procediment. (Recordem que el primer intent de privatització fou declarat il·legal pel Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Barcelona)


Aquest nou èxit, fruit de l'esforç incansable del grup d'ARA contra la privatització dels serveis públics, durarà fins que resolgui l'alcaldessa o s'esmeni el procediment d'acord amb els plecs del contracte. Durant la sessió, també s'aprovava l'acta del ple objecte d'impugnació, moment en què la regidora d'ARA, secretària de municipalisme de Podem Catalunya, ha advertit que l'acta incloïa fets que no s'havien produït, com una intervenció inventada de la secretaria de la corporació que l'àudio del ple desmenteix amb claredat. Tot i el fet objectiu que l'acta no era reflex de la realitat del ple, el grup de govern (ERC, PSC i Entesa) han votat a favor.

Sembla que l'enorme interès per privatitzar l'aigua per part d'ERC, PSC i Entesa els impel·leix a fer qualsevol cosa...

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada