Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc: Puja l’IBI. Puja l’Aigua. Pugen els sous polítics... Baixa l’ètica

Aquest és el nostre escrit per al Sesrovirenc de Desembre.
Contingut
A hores d’ara ningú no dubta de la capacitat “camaleònica” de l’alcaldessa d’ERC. Carme Rallo…
  • És capaç de presentar-se a les eleccions criticant durament la privatització de l’aigua i després ser ella qui la privatitza per mantenir-se a la cadira (30 anys pagant el benefici privat per un bé bàsic i públic! Vídeo:http://bit.ly/ERCmentira)
  • És capaç d’impedir una consulta popular perquè diu que “la gent és manipulable” sense adonar-se del partit que suposadament representa (PSC-ERC-Entesa s’oposen a una consulta popular per decidir si volem privatitzar l’aigua o no: http://bit.ly/SESdiuNO).
  • És capaç de pactar amb dos partits que sap -per un informe de l’ACM- que s’han enriquit IL•LEGALMENT amb diners de tota de la ciutadania (més de 100.000 euros a la butxaca i ha impedit 3 vegades que s’envïi oficialment a la Generalitat).
  • - És capaç a més de pujar l’IBI, augmentar impostos i taxes i posar sou a 5 dels seus nous “col•legues” (abans hi ha havia 2 sous), demostrant a què venen realment PSC, ERC i Entesa…
I ara, “suma y sigue”: ens n’assabentem que és capaç de contractar a un militant d’ERC com a gerent, com va fer Entesa. No hem vist cap decret públic de nomenament, però ja rebem escrits signats per aquest “Gerent”... I això després d’haver acordat no contractar “càrrecs de confiança”.

La sra. Rallo no ha explicat ni justificat res d’aquest canvi a l’oposició, però potser l’explicació és simplement que els principis a la sra. Rallo li duren tan poc com la memòria. A Sant Esteve, PSC-ERC-Entesa són un pack indivisible, fan exactament el mateix i es tapen entre ells les vergonyes polítiques amb els calés de tots.

Si no tingués les repercussions humanes que té, la gestió de la nostra alcaldessa faria riure.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada