Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

Teníem raó (i el govern ho sabia): PSC-Entesa van cobrar diners il·legalment

Dimitiran l'ex-alcalde i els regidors que van cobrar sobresous il·legals? 
Per què porten més d'un any fent-nos "perdre el temps"?
Després d'un informe de secretaria de juny de 2015, un informe de l'ACM d'octubre, dues mocions demanant una investigació que ERC-PSC-ICV van impedir, l'expulsió del regidor de Podem i sortir als diaris nacionals fa mig any, per fi tenim un nou informe que diu el mateix que ja sabíem:
PSC i ICV van cobrar il·legalment sobresous segons l'ACM que superen els 100.000 euros. 
L'informe del secretari deia (fa 1 any i 1 mes)... "ALEGAL"

El primer informe de l'ACM (fa 9 mesos) deia.... "IRREGULAR"

I el segon informe de l'ACM diu.... "IL·LEGAL"

Però, per què ens han fet perdre tant temps? 

Molt senzill. L'única possibilitat que té el PSC i Entesa de no haver de retornar tots els diners és que les retribucions "il·legals" siguin considerades "anul·lables" i això prescriu als 4 anys
Amb l'estratègia de la pèrdua de temps, ERC pot haver regalat un any de cobraments "il·legals" -segons l'ACM- als seus socis de govern.
Tenim el govern ple de gent que ha cobrat "il·legalment". Per justícia haurien de retornar els diners, la vergonya els hauria de fer dimitir ja!

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada