Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

La decepció continua augmentant: 5 dimissions en menys d’un any.

Escrit per al Sesrovirenc d'abril 

La decepció continua augmentant: 5 dimissions en menys d’un any.

Davant la irresponsabilitat de no investigar il·legalitats, de no voler endegar processos de consultes populars ni defensar serveis públics, l’alcaldessa d’ERC ha vist que és més fàcil vendre els vots, fent els favors que calgui al govern anterior i donant suport a una política que tant durament criticava durant la seva campanya i que ens ha arruïnat com a poble.

En el darrer Sesrovirenc, l’alcaldessa diu que “el compromís és el mateix”: deu voler dir que el compromís és 0, perquè ella prometia un canvi i ara signa un pacte de continuïtat amb el PSC, que necessita cada vegada més crosses per governar i seguir vivint de l’ajuntament. Vendre l’alcaldia al PSC no és un canvi. L’alcaldessa parla d’honor de presidir l’ajuntament quan hauria de ser una responsabilitat de servir al poble.

Lamentablement, ERC ha permès que els interessos particulars de la seva alcaldessa hagin fet esvair el canvi a Sant Esteve, una persona no entén que ser alcaldessa és quelcom més que sortir a les fotos i és incapaç de prendre les regnes del canvi que prometia i amb què va enganyar-nos a tants. Si els sesrovirencs volguessin polítiques neoliberals d’austeritat i favoritisme als bancs, privatització dels serveis... haurien votat Ciutadans o PP.

El que no diuen del nou pacte signat per ERC-Entesa-PSC és que consisteix a augmentar els salaris polítics: passem de 2 regidors a sou a 5 regidors (dos dedicacions exclusives i tres parcials).

El tripartit augmenta la despesa en sous polítics un 50%, fins al màxim legal, demostrant què vénen a fer a les institucions. Això no és pel poble, és per les seves butxaques i res més. La decepció va augmentant...

Dels 6 vots que la van fer alcaldessa, han dimitit 5: els tres partits que li van donar suport i un dels seus propis.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada