Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (Març): Un pacte de silenci i un frau democràtic

Aquest és el nostre escrit per al Sesrovirenc de Març.
La il·lusió d’haver aconseguit una alternativa de govern aviat van esfumar-se i es va fer evident que la nova alcaldessa només venia a seguir exactament el mateix full de ruta que abans criticava. Els temes importants de govern eren sistemàticament aturats, no hi havia cap interès per fer o canviar res, només s’evitava que els companys fessin. 
Ara és evident per què. Calia guardar el llit calent per l’amo. No es podia canviar res perquè no s’enfadés quan tornés.
És una llàstima que ERC, com abans també l’Entesa, s’hagin acabat convertint en la marca blanca del PSC, traint els seus ideals i els seus votants. Tots units només per blindar-se a la cadira i tapar-se mútuament les vergonyes. La temptació del PSC ha de ser molt forta perquè Entesa i ERC s’empassin tot allò que criticaven… Això és pel bé del poble?

Quan ARA vam presentar una alternativa de gestió consorciada de l’aigua amb altres municipis, pública i més barata per als veïns, sorprenentment la Sra. Alcaldessa no va ni assistir a la reunió. Contràriament al seu programa, ara deia que s’havia de tornar a privatitzar, com vol el PSC i com després també l’Entesa: donar el negoci a l’empresa privada que tots coneixem i que el setembre ja va dir que pujaria el preu un 32%. Això ho signen al pacte... i això és pel bé del poble?

No tot s’hi val per conservar la cadira un any més. Sis persones vàrem confiar en vostè i ara només li queda el suport d’una perquè la resta ha marxat. Tres grups van plegar perquè li van retirar la confiança i ara pacta amb els qui criticava. No tot s’hi val per un sou: no és legítim tenir un càrrec amb mentides.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada