Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (Febrer): ERC impedeix la investigació dels presumptes sobresous del govern PSC-Entesa

Aquest és el nostre escrit per al Sesrovirenc de Febrer.
El passat 15 de desembre, ARA vam presentar una moció per reclamar la revisió dels sobresous de més de 100.000eu que PSC i Entesa van cobrar de manera presumptament il·legal, segons l’Associació Catalana de Municipis.

Sorprenentment, ERC va abstenir-se, provocant que la moció no s’aprovés, paralitzant la investigació. Tres dies després, l’alcaldessa va expulsar per decret el regidor d’ARA que va presentar la moció (Decret 640/2015).

El mateix dia que l’alcaldessa expulsa el regidor i sense saber-ho encara, els regidors d’ARA, CDC i LXS presenten la seva dimissió, que es va fer efectiva dies després de l’expulsió (Decret 642/2015).

ARA estem orgullosos de no cedir davant les maniobres de la casta, ni als xantatges, i mantenim els principis per sobre de les cadires. No podem formar part d’un govern en què ERC vol privatitzar l’aigua, eliminar el bus,... i tapa la investigació de presumptes il·legalitats. Lamentablement, s’evidencia que l’objectiu de l’alcaldessa no era el canvi per Sant Esteve, sinó el mer recanvi de cadires.

Com a veïns, manifestem la nostra indignació arran d’aquests fets i reiterem el nostre ferm compromís contra qualsevol forma de perversió de la política, inclosa l’ocultació deliberada i la paralització d’investigacions de fets presumptament delictius.

Dissabte 16 de gener, expliquem de nou aquests fets junt amb els nostres companys diputats de Podem al Parlament. No som jutges, exigim que s’esclareixi la legalitat d’aquests cobraments.
No defallirem, continuarem treballant i defensant els interessos dels sesrovirencs que volen un ajuntament net, siguin del partit que siguin.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada