Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

La darrera mentida del "vell tripartit"

Un altre favor d'ERC per assegurar-se la cadira un any més: tornen a tapar l'esclariment de la legalitat dels presumptes sobresous del PSC i Entesa. Ja tenim la primera mentida del nou "vell tripartit".

Ja tenim de nou el vell tripartit al govern. La majoria absoluta a Sant Esteve són 7 regidors, i molta gent es pregunta per què, si PSC i ERC ja sumen 8, necessiten l'Entesa. La resposta és senzilla: per un pacte de silenci.
La vella casta s'atrinxera al búnker per tapar-se les vergonyes els uns als altres.
El vell govern ja comença de nou amb el seu estil de manipulació i mentida. Mentre diuen al seu pacte de la vergonya que qualsevol dubte o "incidència de legalitat... serà tractada amb absoluta transparència", PSC-ERC-Entesa voten en bloc en contra de la inclusió al ple d'una petició d'investigació d'ARAses "per a l'esclariment de la legalitat dels presumptes sobresous il·legals del Govern PSC-Entesa".

Una autèntica llàstima pels votants d'ERC, PSC i Entesa, i tots els demòcrates que volem saber la veritat...

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada