Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

Habemus pactum! (Retorn al passat)

PSC i Entesa recompensen a ERC que no destapés els seus pressumptes sobresous il·legals amb un pacte per assegurar-li la cadira.
Finalment ja és públic que s'ha tancat el cercle vergonyós que es va iniciar fa dues setmanes a Sant Esteve Sesrovires. Primer, ERC va decidir tapar les presumptes il·legalitats del PSC i Entesa abstenint-se a la moció d'ARA Sant Esteve que demanava que s'investiguessin els presumptes sobresous il·legals del govern anterior, arran d'un informe de l'Associació Catalana de Municipis. Tres dies després, ERC va expulsar del govern al regidor d'ARAses, membre de Podem, que va presentar la moció. I ara PSC i Entesa ja anuncien un pacte amb ERC.
El pacte de la vergonya
PSC ja va seduir l'Entesa fa quatre anys, i ara també ERC es desdiu del seu programa i de tot el que criticava, per esdevenir una altra crossa a les polítiques que ens han arruïnat com a poble. Esperem poder veure aviat els detalls del pacte i quins "interessos" defensen ara, quan fa pocs mesos deien que defensaven tot el contrari...

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada