Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

Escrit conjunt de renúncia

Escrit de renúncia
Per coherència, per principis i per Sant Esteve Sesrovires  

Els regidors i regidora sota signants d’Ara Sant Esteve, Convergència i Locos por Sanes posem de manifest la nostra renúncia a totes les delegacions d’alcaldia, després d’estar reunits tots els grups de govern durant hores, atesa la falta de voluntat de l’alcaldia de continuar treballant conjuntament per a tirar el poble endavant i el seu trencament unilateral dels acords. 

No podem participar d’un govern que prova d’ocultar presumptes il·legalitats, i imposa unilateralment l’eliminació de serveis com el bus entre d’altres, l’augment d’impostos, la privatització de l’aigua,... trencant  unilateralment els compromisos i el pacte de govern, atès que s’ha negat a traslladar-ho a la seva pròpia assemblea. 

Amb la voluntat i el compromís de seguir treballant pel nostre poble, com sempre hem fet, sense censures, imposicions ni personalismes, amb il·lusió, dedicació i responsabilitat.


Sant Esteve Sesrovires, 18 de desembre de 2015

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada