Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

ERC expulsa un regidor d'ARA del govern

L'alcaldessa d'ERC expulsa del govern al regidor d'ARA, membre de Podem, que va presentar una moció perquè s'investiguin els pressumptes sobresous il·legals del PSC i ICV.


El passat 15 de desembre, ARA Sant Esteve va presentar una moció per a la revisió per nul·litat de les Bases d'Execució dels Pressupostos 2011-2015. 
L'ACM declara il·legals els sobresous del PSC i Entesa
La revisió de l'acord es troba fonamentada per un informe de l'Associació Catalana de Municipis que declara il·legals els cobraments de més de 100.000 euros per part de l'anterior govern.

Inexplicablement, ERC va decidir abstenir-se durant la votació, impedint així que l'acord fos revisat per la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat, encarregada de dilucidar la legalitat dels actes administratius.
En comptes de perseguir pressumptes actes delictius, l'alcaldessa mata al missatger.
A banda de tapar les pressumptes il·legalitats del govern anterior, ERC castiga el regidor d'ARA, membre de Podem, que va presentar i defensar la moció, expulsant-lo de la Junta de Govern Local a través d'un decret d'alcaldia, tres dies després.
La Bústia publica un inminent pacte d'ERC amb PSC i ICV.
Sembla ser que PSC i ICV ja s'han ofert a recompensar ERC amb un imminent pacte de govern, segons informa La Bústia, que mantindria l'alcaldia d'ERC.

Vergonya democràtica: de l'il·lusionant canvi de rumb a un pur intercanvi de cadires.
Tots els grups de govern han dimitit, deixant ERC sola al govern amb tres regidors.

Actualització 29/12/2015: Els mitjans ja publiquen el pacte de la vergonya (Més informació)

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada