Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (Novembre): Els reptes d’una nova etapa

Sovint és més difícil redreçar un rumb erroni, que iniciar-ne un de nou. Cal primer evitar que continuïn les dinàmiques nocives, que no funcionen i que empitjoren la situació dia a dia, amb mires a un objectiu clar: reconstruir Sant Esteve.

Aquesta feina és invisible, però és la més important. Quan el cotxe no funciona, cal aturar-lo primer, revisar-lo a fons i posar-lo a punt, abans d’arrancar de nou el motor amb garanties.

La nefasta situació econòmica actual és fruit d’una gestió que arrossega errors inexplicables i cal eradicar aquests errors primer, per a poder plantar les llavors que esdevindran fruits en un futur pròxim.

És per aquest motiu que des del govern de Sant Esteve hem vetllat tant per aturar gestions desastroses com per assegurar que totes les passes cap a la recuperació del nostre municipi siguin fermes.

Amb aquesta finalitat, hem sol·licitat una auditoria a la Diputació de Barcelona, gratuïta, que tot just acaba de començar. I cal esperar-ne els resultats per a conèixer i consensuar les mesures necessàries i més eficients. És per això que l’equip de govern ha decidit congelar provisionalment els impostos, abans que fer pagar la ciutadania l’esguerro del govern socialista.

Gairebé no hi ha dia que no trobem un contracte caducat, un conveni mal negociat, un servei inexplicablement externalitzat i un munt de despeses absurdes que sumen i sumen en una despesa immensa. Però ens trobem en el camí correcte. Cal revisar-ho tot, i després construir sense improvisacions.

Sant Esteve s’ho val i estem completament segurs que junts podem!

Gràcies per la vostra confiança.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada