Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (Octubre): ARA, temps de canvi

Com cada any, s’inicia un nou curs, i aquest cop a Sant Esteve comença amb molts canvis.
En el primer ple de la legislatura, ja es va produir un ferm cop de timó, del qual ARA Sant Esteve ens n’enorgullim especialment. És ben cert que la situació econòmica del nostre ajuntament és desastrosa, i per aquest motiu és just que la legislatura comenci amb un dels pilars del pacte de govern: l’austeritat política.
La reducció salarial dels polítics ha estat notòria i suposarà un estalvi econòmic substancial:
  1. s’han eliminat tots els càrrecs de confiança;
  2. s’ha reduït el sou i el nombre de polítics amb dedicació exclusiva;  
  3. i s’han eliminat els complements de dubtosa legalitat, tants els sobresous destinats als regidors del govern anterior com també els complements de finançament als partits.

Tot aquest estalvi ha de repercutir en solucionar una pèssima situació que ens ha portat a dos rescats milionaris i que no permet gaire marge de maniobra.

ARA Sant Esteve creiem que el rumb que necessita el nostre poble no l’ha de definir només un grup de ciutadans o partits polítics, sinó que ha de ser fruit d’un pacte entre totes i tots. Creiem que un vertader canvi de rumb no és només un relleu de persones, sinó una redefinició de polítiques i un acord de majories. Tot plegat requereix un moviment de fons i una reestructuració progressiva que passi per l’honestedat amb la ciutadania.

Comptes clars i accions fermes. Ara Sant Esteve comença canvi.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada