Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

Junts per Sant Esteve

Acord de confluència: ERC-ARA-CIU-LXS
Per un govern plural, municipalista i pel dret a decidir-ho tot. 

Els resultats de les eleccions del passat 24 de maig traslladen un mandat d’acord ineludible a les diferents forces polítiques amb representació a Sant Esteve Sesrovires. Aquest nou escenari obre la possibilitat d’un pacte per a una alternança política real, que no esdevingui una mera crossa a governs anteriors i que passa per la inclusió de totes les forces alternatives de canvi al nostre municipi.

Amb la signatura d’aquest acord, les formacions ERC, ARA, CiU i LxS es comprometen a investir com a alcaldessa a la cap de llista d’ERC en la sessió plenària del pròxim 13 de juny, així com a la creació d’un equip transversal format per tots els grups sotasignants per al mandat 2015-2019, el qual, d’acord amb els compromisos adquirits, conformarà el cartipàs que ha d’ésser aprovat a la següent sessió plenària d’acord amb les bases de règim local i adjuntat a aquest document.

El nou govern en comú i l’equip plural resultant, vertebrat segons la representativitat atorgada per les urnes i el present acord, vetllarà per una política municipalista, inclusiva i de consens, amb vista a la construcció d’un futur pròsper per al nostre poble, fonamentada en quatre pilars bàsics:

1.      Auditoria pública i exhaustiva dels comptes.
2.    Consultes populars per a totes les qüestions controvertides.
3.    Austeritat política i prioritat ciutadana.
4.    Participació ciutadana, transparència i rendició de comptes.


I, perquè així consti, els electes dels grups constituents d’aquest nou govern plural i en comú signen aquest acord.


0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada