Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

3 dies, 2 denúncies... Guerra bruta a la campanya

Arran de les manipulacions oportunistes d'alguns partits, ens veiem obligats a explicar aquí els fets amb les fonts d'on provenen les informacions perquè -com sempre- pugueu contrastar-ho.

Enguany, la Fira del Comerç ha coincidit amb el segon dia de campanya de les eleccions municipals. De manera "casual", l'ordre destinat als grups polítics denotava certa intencionalitat política i afavoria certs grups sobre altres. Sobretot, l'ordre proposat per l'ajuntament no respectava l'ordre de representativitat democràtica. Després que ARA Sant Esteve proposéssim 3 opcions d'ordre representatiu, el grup de govern actual no va voler modificar el seu ordre imposat i vam haver de denunciar-ho a la Junta Electoral. La Junta electoral evidentment ens va donar la raó.

Aquí podeu comprovar-ho amb l'Acta de la Junta Electoral de Zona de Sant Feliu de Llobregat.


L'endemà de la Fira, vam haver de tornar a denunciar, aquest cop a la policia, el robatori d'una pancarta col·locada al pont dels ferrocarrils, on corresponia al nostre grup.

Ara Sant Esteve entenem la lluita política de la informació i dels arguments, no dels robatoris i els actes vandàlics. Vergonya del nivell polític dels que roben pancartes i treuen cartells.

Els seus actes mostren la seva desesperació perquè no ens poden robar el dret a expressar-nos.


0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada