Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (Abril): Canviar les prioritats

Mentre existeixi una majoria que no gosi de prendre les regnes, les conxorxes de despatx seguiran vivint de la por dels ciutadans. Ja se sap, la política, o la fas o te la fan. I tal com ens la fan, millor fer-la un mateix.

A les municipals ens hi juguem molt. S’hi decideix la realitat directa que afecta el nostre poble, qui gestionarà els recursos de tots i cap a on aniran els calés.No s’hi decidirà el país, però s’hi decideix si els diners per mantenir una llar d’infants van a parar al sou d’una càrrec de confiança per un pacte polític. S’hi decideixi si s’intenta privatitzar el servei de l’aigua per segona vegada, i durant dècades, després que el Tribunal Superior declarés el primer intent il·legal. S’hi decideix si en comptes de mantenir una partida solidària, se li traspassen els diners al nou sou de l’alcalde. S’hi decideix, en definitiva, una manera de fer: si canviem les prioritats i fem poble, o seguim empobrint el poble, moralment i econòmica.

Ara que una nova onada de compromís arrela a les nostres terres, aquells qui veuen perillar els seus privilegis s’aferrissen a emprar tàctiques de cinisme inaudit. PSC/Entesa corren a maquillar el poble arreglant a corre-cuita alguns forats i voreres, amb l’esperança que veïnes i veïns mirem allà on ells volen que mirem i que ens oblidem de tot el que han fet i de tot el que no han fet els darrers anys. 

El més ridícul és que també proven de capitalitzar els esforços, l’energia i les il·lusions de joves i no tan joves que tot just recuperen les ganes de canviar les coses, com hem vist amb el comunicat del Cercle Podem de Sant Esteve. Quina vergonya que un partit al govern jugui a ser oposició, volen biberó mentre no deixen la teta!

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada