Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (MARÇ): El frau de les sigles i la força des de baix

Qualsevol iniciativa d’apoderament ciutadà és sempre positiva. En això consisteix la democràcia, que el poder el tingui el poble. Veïns i veïnes podem pensar similar o dissentir, però cal sobretot buscar ponts pel diàleg entre qui perseguim les mateixes fites.

Fa temps, però, que les sigles no volen dir gaire, i massa vegades s’han convertit en l’aixopluc de vividors que només un carnet pot englobar en un o altre partit, no cap ideologia. Aquí en tenim molts d’exemples. Mentre ICV combat ferotgement a Martorell la privatització dels serveis públics i lluita per la re-municipalització, a Sant Esteve ICV (l’Entesa) intenta per tercera vegada privatitzar l’aigua i el clavegueram de la mà del PSC (després d’una sentència d ’il·legalització i un segon intent que ARAses vam poder aturar). Ho explica això una ideologia? Evidentment no.

Arreu, per sort, comencen a sorgir iniciatives locals, ben arrelades als municipis de tota Catalunya, fruits de la necessitat i de l’oblit dels partits sistèmics, però també de l’esperança i la convicció que SÍ ES POT.

ARA Sant Esteve complirà a finals de febrer 4 anys. Som una plataforma veïnal jove, però tenim l’experiència dels qui l’integren i de la lluita contínua contra les injustícies que el PSC i ICV-EUiA han infringit al nostre municipi: privatitzacions de serveis públics, estratosfèriques contractacions de personal de confiança, tancament del Picarol, opacitat denunciada pel Síndic de Greuges, l’Oficina Antifrau i la Fundación Civio, complements retributius sota sospita, endeutament històric del nostre municipi, etc.

Tothom que persegueixi aquests objectius és el nostre germà, es digui com es digui.

Grup municipal ARA Sant Esteve


0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada