Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (Novembre): Ni transparència ni coherència

Ni transparència ni coherència

Aquest novembre, tots estem pendents d'una data assenyalada al calendari. Uns l'esperem, altres la temen, però el 9-N no passa inadvertit per a ningú que visqui a Catalunya.

Hi ha qui vol emprar-la per a fer campanya per a les pròximes eleccions (les municipals), fent-nos creure que resoldrem els problemes de Sant Esteve votant en clau nacional. Però el problema de Sant Esteve està a Sant Esteve i per decidir què volem a Catalunya, hi ha –com a mínim- eleccions. No ens oblidem ara del nostre poble!

És clar que a un municipi l'afecta el seu context, però això és vàlid per a tots els municipis i no tots les estan passant tan magres com aquí, ni s'hipotequen per trenta anys més mentre privatitzen serveis municipals, o retallen més serveis i eliminen òrgans de participació com el Patronat mentre inflen els sous d'amics del partit, oculten factures i expedients, etc.

El primer engany dels partits majoritaris va ser fer-nos creure que als nostres pobles importaven les seves sigles i que ells vetllarien pels nostres interessos: els dirigents del PSC Sesrovires no són “socialistes” com els d’ICV Sesrovires (Entesa) tampoc són “ecologistes”. I no parlem evidentment dels qui amb bona fe els voten, sinó dels qui manen:

¿Com es pot ser “socialista” tancant llars d'infants, contractant càrrecs de confiança a dit i sense estudis o privatitzant serveis públics? ¿Com es pot ser “ecologista” si es permet tapar un torrent amb runes perquè un promotor no hagi de fer més quilòmetres per abocar-la controladament, mentre es renuncia a la regidoria de medi ambient i es privatitza l'aigua?

S'estima el poble qui ho demostra.

Les sigles són màrqueting, les accions són el que importa.


Grup Municipal ARA Sant Esteve

www.arasantesteve.cat

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada