Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (OCTUBRE): Voluntat de canVi

Voluntat de canVi

Si una cosa ha deixat clara la diada d’enguany és que tant aquells que van ser a la gran “V” com molts d’aquells que no, n’estem tips d’una política que s’aferma precisament contra les demandes de la població i s’atrinxera quan la ciutadania vol respostes i accions concretes.

I no es tracta tant del “què”, sinó del “com”. No volem que ens interpretin la voluntat ni que ens prescriguin què ens cal, volem simplement que se’ns escolti i decidir. Volem una democràcia coherent amb la seva essència. No hi ha legitimitat democràtica sense l’aval de la majoria i res canvia mai de la mà dels qui ja els hi va bé, sinó dels que pateixen, de qui viu els defectes i les injustícies d’un sistema.

No es decidirà la independència als ajuntaments, ni el rumb de la política nacional, però podem decidir una forma diferent de gestionar les coses de tots, de fer política. Ja n’hi ha prou d’ocultar factures milionàries que paguem tots; prou de votar una cosa i fer la contra; prou d’ampliar hipoteques i endeutar d’amagat cada dia més el poble; prou de privatitzar els serveis municipals sense consultar els seus legítims propietaris...

Tant a dalt com a baix, hi ha massa exemples de frau i corrupció. Des de dalt no vindran pas a solucionar-ho, cal la perspectiva dels qui estem a sota, dels qui convivim amb el problema dia a dia, dels qui vivim els nostres pobles. I això cada dia ho sap més gent i només aquesta ferma convicció podrà fer possible la regeneració.

Ja no n’hi ha prou amb cares noves o l’alternança dels partits sistèmics de sempre. No volem una política i uns polítics impunes. Volem una transformació d’arrel.

Cal un canvi i ara és l’oportunitat!

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada