Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

Ho hem aconseguit? Un museu per Sant Esteve


Tots els que seguiu de prop les notícies del nostre municipi coneixeu que fa gairebé dos anys que ARAses proposa d’aprofitar l’oferiment d’un conegut col·leccionista de Sant Esteve per muntar un museu a la nostra localitat. 
De les 50 col·leccions ofertes per Conxant al nostre municipi –i que d’altres municipis ja s’han mostrat disposats a acollir-, 32 són d’antiguitats i n’hi ha d’oficis, eines, aparells de ràdio històrics, càmeres de fotos, gramòfons, maquines de cosir... Objectes tots ells de gran valor històric i que poden ajudar a comprendre millor la nostra història,
Arran de la proposta d’ARAses al ple, després que aquest veí porti intentant durant més de 7 anys que la seva oferta fos estudiada, sembla que per fi el regidor de cultura i participació, Jordi Borrell, després de negar-s’hi en diverses ocasions, ha accedit finalment a la creació d’una comissió per a fer-ho possible, la qual s’ha reunit aquest 26 de juny.
Tot i la tardança, la notícia és molt positiva i esperem que aviat puguem celebrar la creació d’un museu local que ajudi a comprendre millor la nostra història i col·labori a situar Sant Esteve on es mereix.


0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada