Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

Entesa i PSC DUPLIQUEN el deute en un any

Segons dades oficials del Ministerio de Hacienda i reconegudes per l’ajuntament, el deute viu per habitant a Sant Esteve ha augmentat més del doble en un any i ja triplica el de 2008.El juliol de l’any passat publicàvem a El Mirall  (núm. 6) que Sant Esteve ja se situava en el 7% de municipis amb el deute per habitant més elevat d’Espanya.

Ara, després dels dos rescats multimilionaris i quan hauríem d’estar veient els resultats del famós pla de sanejament d’Entesa i PSC –aprovat després que el Ministerio els tirés enrere el pla d’ajust per irreal-, assistim al despropòsit més gran que ha viscut Sant Esteve: el deute total oficial reconegut –que haurem de pagar entre tots- ascendeix a 31 de desembre de 2013 a 17,2 milions d’euros, més del doble que el de l’any passat!

Evidentment, això són les dades oficials i no es té en compte les dades reals, sinó les que no poden amagar. Falta comptar tot el que volen guanyar venent els serveis públics, la hipoteca de la Residencia que està a nom de la Societat municipal perquè no compti com deute de l’ajuntament... Però, tot i els maquillatges, ja som entre els 5 primers municipis de més de 5.000 habitants més endeutats de Catalunya i seguim empitjorant a una velocitat estrepitosa...

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada