Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (JULIOL): EL MILIONARI DEUTE de PSC i Entesa amb Sant Esteve.

El milionari deute de PSC i Entesa amb Sant Esteve.

Al juliol de 2012 parlàvem de la increïble liquidació amb 3 milions de superàvit que va presentar el govern PSC-Entesa quan a la vegada tancaven El Picarol i ens convertien en un dels únics 16 municipis catalans als quals el Govern central els rebutjava el pla d’ajust.

Just un any després, el juliol de 2013, la nefasta gestió de la residència posava en perill la seva continuïtat mentre coneixíem que Sant Esteve ja formava part del 7% dels municipis més endeutats d’Espanya.

Ara, a juliol de 2014, la situació al nostre municipi segueix empitjorant dia a dia i arribant a nivells insòlits per culpa d’Entesa i PSC. Des de 2008 s’ha TRIPLICAT EL DEUTE per habitant a Sant Esteve, situant-lo -segons les dades oficials de 2013 (http://goo.gl/RnlyX2)- al voltant de 2.300 euros per habitant. I això és només el que reconeixen, segur que els números són encara pitjors.

A Espanya hi ha 8.117 pobles i Sant Esteve ocupa ja el lloc 117 dels més endeutats. Deixant de banda petites viles i llogarets de menys de 5.000 habitants, Sant Esteve se situa en la posició 16 de tots els municipis espanyols!

Dels quasi mil pobles catalans, el nostre ajuntament ocupa la posició 25 i estem en el top 5 d’endeutament, ja que som el CINQUÈ POBLE MÉS ENDEUTAT de tots els pobles de Catalunya de més de 5.000 habitants.

Evidentment Entesa i PSC resten importància als rànquings, perquè encara tenen un any per seguir gaudint de la impunitat de dilapidar les arques municipals i vendre’s els serveis públics. Aquest deute el pagarem tots, durant dècades, i depèn de tots nosaltres que no segueixin més temps...

Grup Municipal ARA Sant Esteve

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada