Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (GENER): 2014: Causes pendents

Comencem el 2014 amb uns pressupostos carregats amb funcions d’organismes dissolts (el Patronat Municipal i l’OAGIEM), i amb uns números que evidentment s’hauran de modificar perquè no són més que un maquillatge de previsions insostenibles.
Estrenem la primera quinzena sense aigua calenta al Complex Esportiu. Les avaries són inevitables, però que la gestió del problema trigui mig mes, no. Aquest és un exemple més de la deixadesa de PSC-Entesa, aferrats només a allò que els interessa.
Està pendent també la informació respecte a la sentència de nul·litat de la concessió  de l’aigua. Durant més d’un any i mig el govern ha ocultat aquesta crucial sentència, que pot comportar gravíssims perjudicis econòmics a unes finances municipals ja rescatades en dues ocasions pel Ministerio de Hacienda, per valor de 10 milions i mig d’euros.
Continuem pendents de la resolució del drama que suposa la perillosa decisió d’intervenir la Residència acordada per PSC-Entesa, i que han hagut de suspendre. La Generalitat va haver d’amenaçar finalment el govern local amb suspendre el conveni de Can Serra –i el tancament de la residència- si no es comprometia en sessió plenària pública a no quedar-se amb els diners destinats a la gestió de la Residència. O dit en les mateixes paraules del PSC: la Generalitat exigeix el compromís que la totalitat dels diners “vagi a parar completament a la Gestora, sota l’amenaça de no renovar el conveni pel 2014”.

I per tapar-ho bé, la sessió “pública” se celebra en festes, el 27 de desembre, a les 8 del matí, abans que l’Ajuntament obri portes al públic, com van fer també amb el ple de les ordenances... VERGONYÓS i INADMISSIBLE! 

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada