Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (FEBRER): ENTESA/PSC: VENDRE’S L’AIGUA I ELS PRINCIPIS.

El passat mes de desembre vam destapar que PSC-Entesa amagaven des de feia un any una sentència judicial contra la concessió de l’aigua del 2010, que podrà costar-nos molts diners. El procediment d’adjudicació a una empresa privada fou rotundament il·legal, atesa la sentència. Després de destapar-ho, els Srs. Carbonell i Borrell han hagut d’acceptar públicament la sentència del tribunal, però en comptes d’escarmentar, tornen a corre-cuita a fer els preparatius per privatitzar de nou l’aigua i potser, fins i tot, adjudicar-la a la mateixa empresa.
Per qui no ho recordi, l’Entesa eren aquells que a l’oposició feien sonores cassolades contra les privatitzacions i que ara, que poden recuperar el servei, es fan els longuis. Què farà el Sr. Borrell? Ara és el moment de demostrar qui és l’Entesa. Serà coherent amb allò que fins ara deia que eren els seus principis? O es vendrà de nou al millor postor?  
Pels fets es coneixen les persones. L’objectiu del govern municipal ha estat des del principi privatitzar i vendre tots els recursos possibles de Sant Esteve, apart de guanyar-se ells  –i molt bé- el futur
Aquesta actitud irresponsable ha arribat fins i tot al tractament del recurs més preuat d’un ajuntament: les persones. Un govern no pot tractar els treballadors com peces d’un joc sense importància, i traslladar, per imposició i sense planificació, al conserge d’un col·legi a la brigada, mentre als seus amics de partit els adjudica sous de president d’Espanya sense tenir la titulació requerida.

Srs. Carbonell i Borrell, això és diu CACIQUISME i NEPOTISME!    

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada