Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (DESEMBRE): FINS QUAN PODRAN DISSIMULAR?

Resulta sospitós quan un govern anul·la sistemàticament sessions ordinàries i convoca amb traïdoria i gairebé nocturnitat plens per l’endemà de la Festa Major o a primera hora del matí per intentar impedir l’assistència de l’oposició. Més sospitós encara resulta quan ho fa amb caràcter extraordinari i urgent tractant-se d’assumptes tan corrents i poc imprevistos com la presentació anual de les ordenances. Però és aquest el costum i tarannà del govern que ens ha tocat patir a Sant Esteve...

L’opacitat de l’Entesa/PSC respon a la imperiosa necessitat d’ocultar les pífies i despropòsits d’una gestió que comprensiblement avergonyeix el govern local i en això els hem de donar la raó: la gestió de l’Entesa i el PSC FA VERGONYA!

És propi d’un ignorant o més aviat d’un farsant provar de vendre com un èxit haver congelat impostos en època de vaques grosses mentre s’apugen ara en plena i sagnant crisi : han apujat l’IBI més d’un 32% en el que portem de legislatura! I entre els serveis que es retallaran encara més, hi ha la recollida d’escombraries, que en canvi s’encarirà un 17,5%! (Jutgeu vosaltres mateixos com tenim les escombraries al poble...)

Quan la crisi acabi, a Sant Esteve encara l’arrossegarem literalment dècades... pels dos rescats de més de 10 milions que han demanat, hipoteques que cada cop s’amplien més i altres improvisacions de la catastròfica combinació Entesa + PSC.


Ja podem preparar-nos: només aquest any s’haurà de destinar 1.672.330,55 euros a pagar el DEUTE PÚBLIC que han generat PSC i Entesa! (Amb les coses que es podrien fer amb aquests diners i els anys que ens queden encara  per pagar...)

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada