Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (ABRIL): PER UNA CONSULTA POPULAR SOBRE LA PRIVATITZACIÓ DE L’AIGUA

Després de la concessió il·legal de l’aigua que PSC-Entesa intentaven amagar i que una sentència els va tombar, l’Ajuntament ha hagut d’acceptar finalment aquest gener la resolució judicial i ha abandonat el recurs per tal que l’empresa seguís prestant el servei a precari. Per aquest motiu, la gestió del servei d’aigües torna a ser municipal, però per poc temps si no ho impedim.

Sant Esteve viu un moment democràticament determinant en què veïnes i veïns hem de fer valer el nostre dret a decidir democràticament si volem que el servei d’aigua esdevingui privatitzat de nou (com vol imposar l’actual govern Entesa-PSC) o bé si volem que aquest bé públic romangui de gestió pública.  
És per aquest motiu que ARAses amb el suport de CiU per tenir el nombre de regidors suficient, vam portar al ple la nostra moció que proposava una CONSULTA MUNICIPAL amb la següent formulació:

Vol vostè que la gestió de l’aigua a Sant Esteve Sesrovires esdevingui privada?    SI    /   NO

Aquesta consulta municipal és possible gràcies a la Llei 4/2010, de consultes populars via referèndum, i molts municipis del nostre entorn n’estan duent a terme.

Olesa, per exemple, ha aprovat TRES CONSULTES per al 25 de maig, aprofitant la mobilització per les eleccions europees, però aquí el govern local s’entesta a seguir amb les seves pràctiques antidemocràtiques i en el moment que s’havia de debatre la nostra moció d’urgència en el ple de febrer –com sempre es fa-, el Sr. Alcalde es va aixecar de la cadira i va marxar al crit de “El ple s’ha acabat!”.


Van impedir el debat i la votació de la moció! Però seguirem...

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada