Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall: Un Museu per a Sant Esteve


Tots coneixem les seves dues grans fites des que el Sr. Borrell és regidor de cultura: tancar El Picarol i posar fi al Patronat Municipal.

Està clar que per carregar-se coses que funcionen, el Sr. Borrell hi té la mà trencada, però quan es tracta de fer alguna cosa constructiva, com simplement aprofitar l’oferiment d’una família del poble de posar a disposició del municipi gratuïtament una col·lecció d’antiguitats per a muntar un museu
(centenars d’aparells de ràdio històrics, càmeres i màquines de cinema, màquines de cosir...), sembla que al regidor de Cultura no li agrada massa.

I no entenem per què, perquè de locals sense aprofitar l’ajuntament en té de sobra (no aconsegueix vendre’ls) i el cost seria mínim.

En realitat, tampoc al seu antecessor en el càrrec –del PSC– va interessar-se i la història ja dura des de 2007. ARAses ho vam preguntar al ple. Que no necessitem cultura a Sant Esteve? Que no ens aniria bé un museu que afegís valor turístic al nostre municipi ? Si us plau, senyors del PSC i l’Entesa, menys destruir i més construir! (Facin el favor d’escoltar les propostes ciutadanes, que no és la primera i la única que els convindria d’haver seguit)

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada