Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall: Ultimàtum a "Entesa/PSC"


La Generalitat amenaça el govern local 
amb suspendre el conveni de Can Serra 
i reubicar els residents,
si no es compromet en sessió plenària pública 
a no quedar-se amb els diners de la Residència.

 Arran de la notícia que publicava El País advertint d’una suposada imminent fallida de la Residència, al Mirall de juliol us informàvem dels antecedents de l’escàndol. Ara, però, la història empitjora...
Totes les mentides i excuses de “mal pagador” amb què Entesa/PSC han intentat justificar els fracassos i una intervenció que NO s’ha produït –després d’anunciar-la a so de bombo i platerets-, han provocat finalment que la Generalitat hagi hagut d’intervenir, posant contra les cordes el govern local .
Finalment, la Generalitat ha posat un ultimàtum al govern Entesa/PSC: o signa un acord públic en sessió plenària en què es comprometi a traspassar a l’empresa tots els diners que l’ajuntament rep de la Generalitat per a la Residència –cosa que l’ajuntament no fa-, o suspendrà el conveni i reubicarà els avis de Can Serra a altres municipis.
Davant l’amenaça de la Generalitat, el Sr. Carbonell ha procedit al seu habitual “Donde dije digo, digo Diego” i a la conseqüent  “baixada de pantalons” i ridícul per al nostre municipi. Però, temorosos com sempre de l’opinió pública, Entesa/PSC han procedit a presentar l’acord públic en un ple extraordinari convocat amb un dia d'antelació per a les 8:00h del matí (abans que l’ajuntament obri portes al públic!!)
És inaudit i insultant convocar un ple en què es demana un compromís públic de tanta transcendència en un horari en què els veïns no puguin assistir-hi, i evitar fer-ho en el ple ordinari mensual que se celebrarà una setmana després.  Però no només els ciutadans no se n'assabentaran del que passa a Sant Esteve si no llegeixen aquestes ratlles, sinó que van limitar per “alcaldada” el torn de paraula –només a l’oposició- a 2 minuts!!
No obstant això, tan sols amb 2 minuts, ARAses en vam tenir prou per demanar el que qualsevol persona amb seny demanaria: Sr. Carbonell, plegui si us plau!! No podem permetre’ns que segueixi cremant tot allò que funcionava i hipotecant a cada errada cada cop més el nostre municipi!
El més trist és que, mentrestant, l’alcalde té la barra d’afirmar al Sesrovirenc que “Can Serra només podrà ser viable si la gestiona l’Ajuntament”... Quina poca vergonya!!


0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada