Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall: Estratègies contra la participació


Malauradament l’equip de govern no segueix ni les seves pròpies normes. Aquest 2013, dels 10 plens que s’han hagut de convocar fins al moment, segons el calendari de plens que ells mateixos van aprovar, se n’han ajornat 7 i no s’han realitzat a data i hora establerta. A més, el ple de juny, per segon any consecutiu, no s’ha celebrat sense cap explicació.

El ple d’octubre, on s’han d’aprovar les ordenances amb els impostos i taxes, es va desconvocar i sorprenentment el mateix dia que s’havia de celebrar segons calendari es convoca per l’endemà un ple extraordinari i urgent a les 9 del matí (evidentment sense cap documentació per l’oposició).

És casualitat que el ple on es puja l’IBI, la taxa d’escombraries, i un llarg etc. no se celebri quan toca i els veïns no hi puguin assistir, ni l’oposició tingui els números?

I això, després que el Síndic de Greuges hagi hagut també d’estirar- los les orelles de nou per aquest mateix tema....

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada