Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (NOVEMBRE): Més canvis d'IDEA...


La mateixa setmana que la Bústia ens repartia la versió oficial de l’ajuntament en què es donava per feta la “intervenció” de la Residència pels “impagaments de nòmines i de proveïdors”, el Govern Entesa-PSC canvia de nou i suspèn la intervenció. Els motius reals no han sortit encara, però si l’ajuntament no paga allò que l’ICASS dóna per les places de la residència (un fet provat que l’ICASS ha denunciat), quin sentit té que es queixi que l’empresa no pot pagar íntegrament les nòmines?  I quina credibilitat pot tenir un ajuntament que es queda els diners que són per a la Residència mentre demana un segon rescat consecutiu a l’Estat (aquest de 2 milions més) després que l’any passat ja ens hipotequessin per un rescat de 8’5 milions d’euros? 

I aquest no és l’únic canvi d’idea del mes. Ara ens assabentem que l’empresa encarregada de l’obra de la Pista poliesportiva no només no farà l’obra per 2 anys suspesa, sinó que de manera absurda i incomprensible, Entesa i PSC li regalen l’aval, que és el que hauria de compensar que l’empresa no faci l’obra. Ens quedem sense obra i sense els diners que justament ens pertoquen. L’única que hi guanya –i molt- és l’empresa. 

I com que no hi ha dos sense tres, el súmmum de la incoherència d’aquest mes, és de nou per l’Entesa. Mentre es vanaglorien ara de dur a terme un conveni amb la Fundació Balmes, abans del pacte amb PSC,  aquesta Fundació era, segons l’Entesa, un grup d’“amigos del partido PSC y del gobierno dictatorial de Guinea Ecuatorial i denunciaven la “cesión de terrenos públicos... sin concurso público”.


Què ràpid s’obliden les coses i com es perd la vergonya per una cadira!

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada