Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall: ... I el Fòrum, què?


Hi ha tantes proves que demostren que el nostre Sr. Alcalde té un problema amb mentir compulsivament que seria avorrit repetir-les si no fos per l’extraordinària importància econòmica que tenen.
Fa temps que ens preguntem què ha passat amb els diners del Fòrum que l’alcalde reconeixia el 15 d’octubre de 2006 que “estava garantit pels pressupostos municipals i sentenciava que “Respecte al finançament d’aquest projecte haig de ser molt clar. No és veritat, com s'ha dit, que comprometi els futurs pressupostos. Els recursos necessaris ja els tenim”.
També el Sesrovirenc de juny de 2006 n’és un testimoni irrefutable: “Gestionar la construcció del Fòrum és un compromís del grup de govern. Per a dur-ho a terme, s’ha anat dotant econòmicament la corresponent partida pressupostària”. 
Així doncs, on han anat a parar els diners? Com pot ser que havent-hi els diners –tal com testimonien els pressupostos i les declaracions de l’alcalde-, les obres es paressin sense cap raó i després d’anys demanant explicacions ara es passi per urgència un suposat informe de 2009 en què es proposa la paralització?
La pregunta és evident i només admet dues alternatives:
· O bé el Sr. Carbonell ens ha amagat il·legalment durant 4 anys l’informe que justificaria la paralització i pel qual ARAses ha preguntat reiteradament;
· O el Sr. Carbonell -amb la connivència del PSC i l’Entesa- s’ha inventat ara aquest informe i pretén fer-lo passar per autèntic.
Hi ha una altra possible explicació?
Som tot oïdes...


0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada