Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall: Els diners hi són... però on van?
L’empresa concessionària IDEA denuncia que
l’ajuntament desvia els diners de l’ICASS
-destinats a pagar les places públiques de la
residència de Can Serra-
per a pagar el crèdit que té amb Caixabank.

Fer oïdes sordes a les crítiques; ocultar contínues gestions destarotades amb una política de silenci i opacitat; dissimular desesperadament les conseqüències d’aquestes improvisacions; tapar la pròpia responsabilitat en la nefasta situació actual... Vet aquí l’eix vertebrador del desgovern de l’Entesa i el PSC a Sant Esteve Sesrovires.
En aquest número d’El Mirall hem optat per un tema que ens hagués donat per moltes més pàgines: on van els diners de tots els sesrovirencs? De nou, haurem de desmentir falsedats del pamflet del govern –que paguem tots– i sobretot donar informacions que no hi apareixen i que hem de veure publicades a mitjans més imparcials
L’última és que l’equip de govern va gosar de prohibir la típica secció “acords de ple” per evitar que el butlletí municipal informés de tots els punts tractats i tothom sabés qui vota què als plens.  S’imaginen el Govern prohibint que un diari informi de què s’aprova al  Parlament? Això és el que va fer el PSC i l’Entesa aquest ple de juliol.
Aquesta és la “independència” d’El Sesrovirenc i la “transparència” del Srs. Carbonell i Borrell. (El súmmum és saltar-se el ple obligat de juny per no explicar l’escàndol que publica El País).
Aquí, a El Mirall, podreu llegir el caos de la Residència, tindreu nova informació del rum, dels nous tancaments de referents municipals (Patronat i OAGIEM) -només un any després del tancament del Picarol i amb l’amenaça d’un ERO si no aconsegueixen estalviar 200 mil euros- i podreu jutjar per vosaltres mateixos què passa a Sant Esteve amb un fil conductor: què es fa amb els diners de tots?
Nosaltres ho tenim clar. No podrem eliminar directament la impunitat dels polítics, però sí informar-vos a totes i tots perquè poc a poc aconseguim que els gestors públics tinguin una responsabilitat per les desgràcies que ens fan pagar a tots. És per governs locals com aquest i per polítics com el Sr. Carbonell i el Sr. Borrell que hi ha molts que volen eliminar els ajuntaments. No ens deixem enganyar...


0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada