Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (MAIG): S’han d'assumir responsabilitats!


Com tots sabem, els ajuntaments són –o haurien de ser- les administracions més properes als ciutadans, però no tothom qui mana cerca d’apropar la gestió a qui en rep les conseqüències. Hi ha qui pensa que com menys sàpiga el ciutadà, més assegurada tindrà la cadira...

Evidentment, tots ens podem equivocar, perquè gestionar no és senzill. Però quan s’ha tingut la sort d’aprendre la tasca d’administrar i gestionar un ajuntament durant més de dues dècades, és impossible desentendre-se’n quan es veu cap a on porten el nostre poble els qui ara manen. No es poden passar per alt pressupostos sense presentar, liquidacions tardanes i decalatges de milions d’euros (que encara han d’explicar-nos), rescat d’Hisenda i hipoteca de 8,5 milions d’euros, pla d’ajust refusat, passar de 3,5 milions de superàvit a més de 4 milions de dèficit en un sol any...i mentides continuades!

Qualsevol persona responsable, plegaria per vergonya; i qualsevol amb la consciència tranquil·la, donaria la informació. Però els partits majoritaris s’han convertit en empreses lucratives en què per a escalar no compta la preparació o l’experiència, sinó el servilisme i la manca de principis, en què el control dels mitjans i la desinformació ajuden a tapar la porqueria.

Per sort, les coses no s’aprenen només del càrrec sinó també del canvi de perspectiva. Dos anys després d’aquesta nova aventura amb les companyes i companys d’ARA SANT ESTEVE, m’afermo en la idea que el canvi no pot passar pels partits sistèmics de sempre, sinó per la unió de veïnes i veïns, compromesos, preparats i sense servilismes amb les estructures de poder.     

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada