Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (ABRIL): PSC/Entesa: Una altra puntada de peu a la transparència


Fa dos anys, un grup de veïns vam constituir-nos com alternativa democràtica al poble amb el nom d’ARA SANT ESTEVE, vam aconseguir la vostra confiança i junts vam trencar la deriva hegemònica del PSC. Però aleshores, PSC i Entesa/ICV van blindar-se mútuament i des d’aleshores, tot ha seguit empitjorant a Sant Esteve.

Aquest febrer, ARAses vam presentar una moció per crear una “Comissió Municipal per a la Transparència” per vetllar pel coneixement íntegre de tota la documentació, permetre d’analitzar-la, verificar-la i elevar-ne conclusions. No és una qüestió merament política. Parlem d’una mala gestió que pot implicar fins i tot una malversació de caudals al nostre ajuntament.

Portem dos anys exigint transparència i informació: l’expedient de Can Margarit, de l’edifici “FÒRUM”, del Fons de Comerç de 1.450.000 euros, de la concessió demanial de 2.800.000 euros, de la renovació del Camp de Futbol, del Projecte de Nou Pavelló, de les obres d’urbanització de Can Bargalló, etc. Però... PSC/ENTESA VAN VOTAR EN CONTRA DE LA COMISSIÓ DE TRANSPARÈNCIA i d’aquesta manera van prohibir a l’oposició i a les veïnes i veïns de Sant Esteve conèixer tota la informació d’allò que es fa amb els seus diners.  

Srs. Carbonell i Borrell, no aconseguiran tapar-ho tot per sempre. Tard o d’hora hauran de donar compte d’allò que fan i de com ho fan. ARAses no vacil·larem en exhaurir totes les vies a les nostres mans per assolir la transparència que tant necessita Sant Esteve. No ens faran recular perquè nosaltres només ens devem al nostre poble, no a cap jerarquia de partits i Sant Esteve s’hi juga massa.

Per això fa mesos que els DEMANEM LA DIMISSIÓ: els responsables públics no poden amagar eternament el que fan!!

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada