Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall: Polítiques In-Sanes!!POLÍTIQUES IN-SANES!

A vegades no hi ha més remei que recórrer a l’humor perquè els ànims no defalleixin i fer menys feixuga la informació. Però per desgràcia, els nostres actuals polítics no ens donen pas massa motius d'alegria...

Recentment, el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques –el mateix que va refusar el Pla d’ajust presentat per l’Entesa i el PSC perquè no recollia “una previsió d’ingressos coherent”- ha publicat el Deute Viu de les Entitats Localsi en elles pot observar-se objectivament quina és l’eficàcia del tàndem que governa actualment: Sant Esteve ha passat a ser en temps record un dels municipis més endeutats de l’Estat.

Regio7 publicà un llistat de les dades del Ministeri acarades amb les de població i Sant Esteve Sesrovires es troba en el penós ranking del 7% més endeutats de tota Espanya (8116 municipis).  

Les dades són les que són. Tant de bo pogués canviar-se la realitat de la mateixa manera que el Srs. Carbonell i Borrell canvien els números –fins i tot de les liquidacions!- com podreu veure al “Donde dije digo, digo Diegod’aquest número.

De nou també, us informem de les novetats que mai veureu publicades al Sesrovirenc i que només fan que demostrar que la transparència i la participació pel govern actual  només són dos mots comodí per dir cínicament ande yo caliente, y ríase la gente”...

Lamentablement, la millor manera que té la ciutadania d’informar-se ja no són els mecanismes oficials, que responen a interessos propagandístics. 

En aquest número, veureu de nou que tot el que diem ho avalen les dades i descobrireu que el Síndic de Greuges ens dóna la raó i que lOficina Antifrau i la Sindicatura de Comptes tenen al punt de mira Sant Esteve. 

Per què serà? 0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada