Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (MARÇ): Per a la Transparència MunicipalArreu hi ha polítics que prediquen una cosa mentre en fan una altra i es tapen les vergonyes uns als altres quan governen. Aquí PSC-Entesa/ICV n’és un lamentable exemple.

Tothom qui segueix la política municipal sap que ARA Sant Esteve hem demanat reiteradament expedients d’assumptes d’especial rellevància (Can Margarit, Pista Coberta, Edifici Fòrum, Residència...). I quan no se’ns nega directament la informació o se’ns dóna a mitges, se’ns fa esperar eternament, i fins i tot s’arriba a prohibir-nos de reunir-nos amb l’empresa auditora.

Darrerament, vàrem demanar que s’informés a la Sindicatura de Comptes d’irregularitats i partides sospitoses, deixant així a un criteri objectiu i imparcial la última paraula sobre assumptes de tanta transcendència. El govern municipal s’hi va negar i pretengueren que ens féssim enrere dient que també investigarien anys anteriors.  Però qui no té por d’allò que ha fet i les decisions que ha pres, no té res a amagar.

Ho vàrem dir i ho reiterem: exigim que s’investigui TOTA la gestió municipal, així passarem d’escampar sospites a tort i a dret, i parlarem amb propietat de qui ha fet les coses bé i qui no ho està fent bé. Per què tanta por a la transparència, Srs. Carbonell i Borrell?

Només hi ha una manera de posar fi a aquest ridícul estira-i-arronsa que trivialitza el gravíssim moment econòmic i polític present. Cal que Sant Esteve formi una Comissió de Transparència, en què tots els grups puguin conèixer els informes i expedients que avalen les actuacions municipals i duguin a terme abastament la seva tasca democràtica.


Joan Galceran i Margarit
                                                                                       ARA I SEMPRE SANT ESTEVE

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada