Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall: Sr. Carbonell, plegui si us plau!


PSC/Entesa ha estat la fórmula del fracàs a Sant Esteve, i la perpetuació d’una nefasta gestió per al nostre poble. Abans tota l’oposició coincidia que vostè, Sr. Carbonell, no és un bon gestor. Ara, quan el Ministerio de Hacienda avala el que diem i afirma que els seus números no són ni reals ni realistes, i rebutja el seu Pla d’Ajust; ara el Sr. Borrell el blinda a la seva cadira. (No sabem per què, però ho intuïm... )
Lamentem que precisament el 2012, el primer any que vostè té “dedicació exclusiva” com alcalde (amb el seu corresponent sou i que ara vol “compatibilitzar” amb el sector privat) sigui el pitjor any en dades econòmiques. I no podrà culpar només la crisi, perquè vostè i el seu company inseparable van aprovar l’any passat les comptes generals amb un superàvit de tresoreria total de 3.333.767,34 euros!!
El 2012 passarà a la història del nostre poble com el primer any (i esperem que l’últim) en què el regidor d’hisenda (vostè) no ha presentat els pressupostos dos mesos i mig abans de finalitzar l’any, sinó 7 mesos i mig després de començar-lo! El 2012 també serà recordat durant molt de temps per la hipoteca a què ens ha porta la seva gestió (amb factures impagades per valor de 8,3 milions d’euros) i que el Ministerio de Hacienda s’encarregarà de cobrar-nos el rescat a tots... Seguim amb el Fòrum parat des de 2009 sense cap informe que ho justifiqui, amb uns números a la residència que l’auditoria reconeix que no pot explicar, etc.
Gestionar bé és gestionar amb coneixement i sobre tot amb transparència. Així quan falla el primer (com en aquest cas), la transparència ho ha de poder mitigar, perquè així no es permetria que se seguís en la mateixa direcció. Però vostè, Sr. Carbonell, només fa que tapar i tapar: infla els números; incompleix tots els terminis de presentació de pressupostos, liquidacions i comptes generals; prohibeix a l’oposició reunir-se amb l’empresa auditora; no dóna la informació demana-da; menteix i quan se l’enxampa, segueix mentint...
Un alcalde no només ha de fer campanya i sortir a la foto, sobretot ha de gestionar bé i més quan és el regidor d’Hisenda. Però vostè utilitza tots els mitjans públics per donar una imatge falsa de la situació, i mentre s’entrega de mans i peus als compromisos del pacte amb l’Entesa (contractant ex-regidores d’ICV Molins per 75.000 euros anuals, encarregant in-formes inútils a militants d’ICV per 30.000 euros... ), oblida els veïns i veïnes de Sant Esteve.
I és per tot això, i per moltes coses més que podrà conèixer el lector en aquest número d’El Mirall, que li demanem que tingui vergonya i respecte polític, i pel bé del nostre poble, Sr. Carbonell, plegui... si us plau!


0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada