Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall: Un any de fracassos i un futur hipotecat


El PSC no ho reconeixeran mai, i seguiran tapant‐ho amb l’ajuda de l’Entesa, però la gestió del sr. Carbonell (alcalde i regidor d’Hisenda) té evidentment alguna cosa a veure amb la desastrosa situació econòmica actual de Sant Esteve. Els ajuntaments no són culpables de la crisi, però un gestor que nega la situació i no sap afrontar‐la fa que la situació empitjori cada dia més i més. Ho vàrem veure amb Zapatero i per desgràcia ho tornem a veure al nostre poble.

És en temps de “vaques flaques” que es demostren les capacitats... gastar diners en sap tothom! La complicitat del Sr. Borrell en aquesta estratègia d’escombrar sota la catifa mentre les seves gestions ens hipotequen és el que ens pinta el futur tan desastrós. La coalició ha demostrat de sobra que no és d’esquerres, sinó d’esguerros... Si seguim així, és difícil que la situació millori en molt temps.

Per posar un exemple ‐com es veu a la gràfica‐, la gestió populista del sr. Carbonell va fer que quan s’iniciava la crisi (2007‐2008) els pressupost de despeses del Patronat –com es lògic– disminuïssin, però quan s’apropaven les eleccions (2011) s’incrementessin exageradament per guanyar vots. Quina ha estat la conseqüència? Ara han de disminuir les despeses un 38%, situant‐nos a nivells de 2004.

Ara té altres “prioritats”, però això ja ho sabia el Sr. Borrell quan deia “milions d’euros ens costaran les polítiques equivocades del govern local (...) Qui acabarà pagant la mala ges‐ tió i les polítiques populistes del PSC?” (Sesrovirenc n.210). Ara gràcies al pacte de l’Entesa‐PSC, ja tenim la resposta ben clara, ho pagarem tots els sesrovirencs i durant molts anys! 

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada