Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall: Sense criteri ni vergonya


"Aquest no és un govern plural, és un govern per plorar!"

Que l’actual govern bipolar del PSC-Entesa és un caos i un desastre administratiu no ho diem només nosaltres. A hores d’ara, ja ho reconeix tothom. Fins i tot des del Ministeri i des de l’ajuntament mateix.

L’afició del sr. Carbonell i del sr. Borrell a la cadira és superior a qualsevol mena de vergonya i són capaços de dir una cosa i la contrària amb pocs dies de diferència i depenent de a qui ho diguin. Una prova la vàrem tenir al ple extraordinari de març en què aprovaren el gran pla de salvació, que ens havia de salvar de l’hecatombe, etc. El curiós no és només que ara ens vulguin fer creure que millor que des de l’Estat l’hagin rebutjat, sinó que no assimilin que la seva estratègia de creuar els dits i esperar que tot se solucioni és molt perillosa. Ara, a la Memòria d’Alcaldia no tenen més remei que dir‐ho clar: “El Ministerio de Economia y Hacienda ha valorat desfavorablement el Pla d’ajust (…) amb l’argument que els ingressos liquidats els anys 2009 i 2010 no són concordants amb els que es declaren els anys següents”. És a dir: l’Estat no es creu les previsions del nostre il·lustre gestor bicèfal (Sr. Car‐Borrell podríem dir) perquè és absurdament irreal i els números no quadren... 

Al desembre, l’Entesa i el PSC van aprovar un superàvit de 3,5 milions d’euros. Al març, el Sr. Carbonell deia que “els romanents de tresoreria que es generen, que estan quan􀆟ficats també en 3.400.000 al 2012, en 2.500.000 al 2013, 3.000.000 ... ja ho veuran” i el Sr. Borrell afegia “tenim claríssim que aquests són els números i que aquesta és la manera de poder enfocar aquests propers anys”. 

Tan clar no estaria quan ara, al juliol, diuen que es tracta d’”eixugar el romanent negatiu (dèficit) generat l’any 2011” i que el “fet d’haver d’ajustar la despesa als ingressos disponibles (…) suposa un nou escenari pressupostari dominat per un període d’escassos recursos”. Ara arriba la crisi a St. Esteve? A volts del... 2013?  

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada