Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

Un altre ple ajornat… i ara per què?El costum d'ajornar els plens sembla haver-se instal·lat en aquest govern del Psc/Entesa. Ja hi van recórrer al març, a l'abril, al maig.. i ara, de nou, també al juny!

No està molt clar que tot plegat sigui per incompetència, per conveniència o per una combinació d'ambdues. De fet, no és només que no hagin presentat encara els pressupostos d’aquest any, ni la liquidació de l’any passat o els hagin refusat des del ministeri el pla d’ajust, sinó que fins i tot ells mateixos es veuen forçats a reconèixer la seva incompetència, ja que el sr. Alcalde i el sr. Secretari-Interventor van haver de declarar-se a si mateixos “òrgan incompetent” en el passat ple per poder desdir-se ara de decisions preses fa anys per ells mateixos!
No obstant això, sigui una qüestió d’incompetència o de conveniència, ajornar plens no és l’únic que fan aquests senyors i senyores últimament. També menteixen descaradament, com en el ple passat (veure aquí). Quina n’estaran preparant ara?  
A la llista de coses pendents per explicar (a part de la falta de pressupostos, liquidació, etc.) se n’hi ha d’afegir ara almenys una altra de molt important:
¿Per què en el ple del mes passat el PSC presentava una moció on demanava “nous terminis per a aquells Ajuntaments que els seus Plans d’Ajustament van ser rebutjats pel Govern” (com el nostre i només 15 més a tota Catalunya) i ara que, l’endemà del ple, s’establia una pròrroga que finalitzava el passat divendres 15 de juny, no han presentat cap alternativa? Que no en saben? Evidentment, no. No en saben. Ho diu el Govern i ells mateixos ho reconeixen amb paraules i actes... Què implicarà tot plegat?
Després d’un any de les eleccions municipals, el pacte entre els flagrants perdedors ens fa perdre a tots, i molt. Sant Esteve, amb tota probabilitat, serà intervingut i les decisions les prendran instàncies superiors.

Per fer això, no seria millor que pleguessin? 
Els haurem de seguir pagant els sous si les comptes i els números els faran des de dalt?    

1 comentari:

  1. Anònim19.6.12

    Aquesta gent no deixaran de llepar de la vaca fins que la vaca no doni més. Son uns paràsits que l'únic que saben fer es viure de Sant Esteve i de allò que tots paguem amb els nostres impostos. Per cert! Uns impostos cada cop més alts, igual que els sous del equip de Govern. !Fora ja de l'ajuntament! Això ja no es pot aguantar més. El poble cada cop pitjor i aquest polítics incompetents del govern cada dia amb la panxa mes grossa.

    ResponElimina