Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (JUNY): El Picarol: exemple de pèssima gestió.

A dia d’avui (10/5/2012), el govern local no ha informat  l’oposició dels motius reals de la decisió unilateral  de tancar El Picarol. L’Entesa/PSC no han donat resposta a cap pregunta feta als plens sobre el tema  ni a la sol·licitud d’ARAses de formar part de la comissió encarregada; no ha facilitat els informes demanats sobre els “tèrmits” ni sobre les suposades deficiències estructurals de la llar... De nou, una cortina d’opacitat per a no donar explicacions.


Però cap de les estratègies de l’Entesa/PSC poden tapar les contradiccions. Ara diuen que condicionaran el pàrquing de La Ginesta, però al ple de desembre deien que “no és prioritari” i que la subvenció de 170.000€ per al pàrquing la destinaven per a una altra cosa.. Ara, que sí, que faran el pàrquing...però amb quins diners?

També diuen que hi ha tèrmits i que són perillosos, però al gener ja s’aprovava el seu tractament i no devia passar res perquè no van desallotjar ningú. Una de dos: improvisen perillosament o bé amaguen algun altre motiu.

Diuen que la raó és econòmica i que si mantinguessin la llar, les famílies haurien de costejar la diferència de 45€ mensuals. Perquè només pensen que ho costegin les famílies? No hi ha prou amb els impostos que han pujat? Que no hi havia superàvit de 3 milions d’euros? Com podríem saber com està la situació econòmica? Mirant els pressupostos que haurien d’haver presentat fa 7 mesos!

Què està passant a l’ajuntament que no volen que ningú se n’assabenti? 
I l’auditoria que havia de durar tres mesos? 
Mentides, i més mentides... 

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada