Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Sesrovirenc (MAIG): El "RÈGIM" de l'Entesa-PSC


Precisament el dia que es presentava el famós Reglament de Participació Ciutadana el grup de govern va retratar la seva idea de participació i transparència.

Per primera vegada, van tallar a una regidora en el primer torn de paraula quan portava 5 minuts perquè estava demostrant article per article que el reglament pel qual l’amiga del senyor Borrell ha cobrat 12.000€ és un “talla i enganxa” mal fet, i que no conté res que no inclogués el reglament gratuït que ARAses havíem presentat tres mesos abans.

El grup de govern es va sentir tan ridiculitzat per l’argumentació de la regidora Laura Haba que li va prohibir continuar, malgrat el compromís de l’alcalde que mai s’interrompria en el primer torn a cap regidor. En aquesta ocasió, el sr.Carbonell ho va argumentar dient “s’haurà d’acostumar al règim”, curioses paraules...  

Immediatament, la portaveu socialista -i sra. de l’alcalde- va fer aturar el Ple perquè no volia que es prenguessin imatges del que estava succeint i va fer expulsar un ciutadà per fer-li confiscar la càmera per part de la policia. No només l’actuació de la senyora Brosed no és legal, sinó que és contrària a d’altres indrets on els socialistes animen a gravar els Plens com a dret democràtic.

Però a Sant Esteve, ni la sra.Brosed, ni el seu marit sr.Carbonell, ni el sr.Borrell no tenen clar quines idees haurien de defensar, ni per a qui se suposa que han de treballar.

Els fets no han sortit a cap dels mitjans municipals, fet que deixa clar quin tipus de “règim” és el de l’Entesa-PSC. Una vergonya...

1 comentari:

 1. Anònim28.4.12

  Soy un oyente (escuchante) habitual de los Plenos municipales. Me parece vergonzoso, dictatorial o despótico, el tono y maneras que usan ese matrimonio, el Carbo y la Rosarillo (de toda la vida), y el J. Borrell (socios de conveniencia).
  Piden respeto a los otros portavoces y ellos no les respetan. Les acusan de demagogos, y los que hacen demagogia pura y dura en todos los Plenos són ellos.
  La que te dije se ríe (o se mofa) de la oposición y los interrumpe cuando le da la real gana; se repite como el ajo. Vamos que su oratoria es patética.
  Que Dios nos coja confesaos, con este régimen municipal.

  ResponElimina