Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall 2: Tocant-se els sous / ¿Crisis?

Tocant-se els sous

El 22 de desembre, el PSC de Sant Esteve a la seva pàgina oficial sostenia que “qui és el nostre alcalde des de febrer del 2006, no ha tingut ni té cap sou”. Una setmana després, el Sr. Carbonell tenia un sou de 45000, des de primers d’any i amb el suport de l’Entesa.
És més, que el Sr. Carbonell no tingués nòmina a l’ajuntament no vol dir que no hagi estat cobrant 20000 (segons el mateix alcalde reconeixia al ple ordinari de juny) en concepte d’assistències, mentre cobrava també de la seva feina a Martorell. La única diferència és que el Sr. Carbonell ara cobrarà més del doble del que rebia de l’ajuntament perquè ha decidit voluntàriament que li paguin el sou els sesrovirencs i no una empresa privada. Hem de dir gràcies?

¿Crisis?

Los servicios jurídicos de la Associació Catalana de Municipis (ACM) publican normas y recomendaciones para los ayuntamientos.
Según la ACM, el sr. Carbonell:
· No debería haber cobrado nunca hasta el 50% más que cualquier otro regidor por asistencias.
· No debería cobrar ahora el 30% más que los tenientes de alcalde con dedicación exclusiva.
· Ha usado como referencia la tabla retributiva de 2007. Si hubiera usado la actual, debería haber aplicado a su sueldo una reducción del 7%.
 ¡Y el PSC y la Entesa dijeron que seguían las recomendaciones de la ACM!  (las que les da la gana,claro)
Y como no hay tabla de retribuciones para “cargos de confianza”...
· ¡La amiga gerente de ICV del sr. Borrell puede agenciarse a costa del ayuntamiento de Sant Esteve Sesrovires lo mismo que percibe Zapatero como asignación como ex-presidente del Gobierno de España (74.839,18)!


0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada