Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall 2: Extra, Extra
Al ple de novembre, ARAses va proposar que els alts càrrecs de confiança i els regidors amb nòmina renunciessin com a la Generalitat a la paga extra de Nadal.

El dia abans del ple (15 nov.), l’Alcalde havia enviat un comunicat als treballadors de l’ajuntament, dient-los que la situació requereix prendre decisions que malgrat ens costi de prendre, són necessàries”. No hi va haver, doncs, ni regals institucionals, ni àpat de Nadal, ni lots nadalencs per a cap treballador. Però l’endemà, al ple, es refusà la proposta perquè, segons la Sra. Brosed, “només” són uns 14000 i proposa que no renunciïn a la paga extra els càrrecs de confiança (designats a dit) sinó els treballadors funcionaris que han accedit per oposició!

El PSC argumentà que la Generalitat ho havia de fer, però que ells no perquè eren pocs diners. Comparativament, però, tenint en compte els pressupostos d’ambdues administracions, l’estalvi per a Sant Esteve és més de 10 vegades superior al de la Generalitat!!

A més, el mateix dia, els tres regidors d’ARAses van oferir totes les seves retribucions anuals per assistències a l’ajuntament, instant a què tots els regidors fessin el mateix, però no van rebre cap contestació. Ara, quan l’alcalde redueix les indemnitzacions als òrgans amb presència de l’oposició,  mentre manté la majoria d’indemnitzacions i tots els sous del govern, veiem perquè: per fer-se un sou de 3750 mensuals més extres!

El PSC calculava l’estalvi de les “retallades” de les indemnitzacions -que ells mateixos aprovaren fa uns mesos- en 24000. Però, per la seva banda, els representants de l’Entesa -més papistes que el Papa– gosaven de dir que eliminant despeses com els 30 trimestrals bruts del Consell Escolar o els 100 trimestrals bruts de la Junta Rectora del Patronat ja sobren 45000 per l’alcalde i més: Con ello se financia el sueldo del alcalde que ahora ha pasado a plena dedicación y aun queda un cierto superávit para otros gastos municipales”.  
Així fan els números els regidors del govern i així ens va a tots. Però encara hi ha coses molt pitjors.


Totes les frases dels polítics de “El Mirall” són reals.
Gràcies al costum democràtic de la transcripció literal dels plens, totes les frases són contrastables i consultables per qualsevol ciutadà a la pàgina web de l’Ajuntament.

L’Entesa i el PSC van eliminar la transcripció literal (28/6/2011), però gràcies a la insistència d’ARAses en tots els plens, el 21/12/2011 Sant Esteve Sesrovires va poder recuperar-la de nou.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada