Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall 2: Editorial


En aquest número, tenim moltes notícies que tots els sesrovirencs i sesrovirenques haurien de conèixer.

Parlarem de temes molt polèmics, com ara de contractacions sospitoses, “enchufes” a amics del partit, de procediments opacs, pujada d’impostos, pujada de sous, gestions incomprensibles, investigacions de l’Oficina Antifrau, etc. I ho fem de la manera que ho fa qui sap que el que diu és cert, amb pocs ornaments, humor i totes les dades possibles (contrastables mitjançant un lector de codis QR de qualsevol smartphone).

No tenim els mitjans que tenen els grans partits per poder informar-vos tan sovint com voldríem, però sí te-nim tota la empenta que ens dóna la indignació i la força del nostre com-promís d’informar d’allò que anem descobrint malgrat els impediments que ens posen.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada