Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall 1: Miratges


El resultat de les darreres eleccions ha convertit l’equip d’Ara i sempre Sant Esteve (ARAses) en la segona força política més votada del nostre municipi, fet que ens ha permès tenir representació a l’Ajuntament de Sant Esteve amb un total de tres regidors 
Malauradament no tots els regidors apareixen a la portada del primer Sesrovirenc de la legislatura. El butlletí oficial de l’ajuntament omet l’absència d’una regidora d’ARAses (Laura Haba) deguda a que el dia de la presa de possessió del càrrec es trobava hospitalitzada. No se’n fa ni un simple esment. En una altra publicació del actuals governants, també es desinforma: ARAses no va fer cap oferiment de càrrecs a cap partit dels que governen actualment, ni tan sols s’arribà a cap negociació després de les eleccions.
Lamentem aquesta manera de procedir del nou govern, però fets com aquests són els que motiven i fan necessari que ARAses continuï amb el compromís d’informar el poble.

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada