Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

El Mirall 1: L'Editorial


El llançament d’una nova publicació és sempre un repte i un compromís. És un repte per l’esforç i la dedicació que requereix tota aventura editorial, sobretot quan no es disposa dels mitjans de grans partits polítics ni de grans empreses; i és un compromís precisament perquè no defensa cap altre interès que Sant Esteve Sesrovires i no té altra motivació que la que un dia féu que un grup de ciutadans i ciutadanes muntés un partit polític (ARAses) per a combatre una gestió decadent que frenava el progrés i amenaçava la sostenibilitat del nostre poble.

El Mirall és un butlletí d’informació local que vol proporcionar un espai obert a la difusió d’experiències i coneixements en el camp de la gestió municipal, així l’opinió i crítica política. No és, doncs, una revista de política, però sí és política en el sentit més propi del terme: una publicació dedicada als afers públics i el contrapunt d’informació necessari a les publicacions oficials locals.
Rebeu una cordial benvinguda a aquest nou projecte amb l’esperança de poder ajudar a fer comprendre millor els temes d’actualitat municipal amb el prisma que ens convertí en els autèntics triomfadors de les passades eleccions. 

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada