Ara Sant Esteve és una iniciativa municipalista integrada per individus i membres d'entitats, col·lectius i associacions de Sant Esteve Sesrovires, fundada el 2011. Actualment és una candidatura integrada i liderada per membres de Podem, seguint les directives del Consell Ciutadà estatal de Podemos de 29 de novembre de 2014.

Comunicat d'ARAses sobre els fets del ple de març
COMUNICAT D’ARA I SEMPRE SANT ESTEVE
SOBRE ELS FETS SUCCEÏTS AL PLE ORDINARI DE MARÇ


El grup municipal d’ARA I SEMPRE SANT ESTEVE desaprova l’actuació del govern municipal pel que fa a l’expulsió del ciutadà que prenia imatges durant la sessió plenària ordinària del 21 març i informa que el ciutadà en qüestió és membre del partit ARA I SEMPRE Sant Esteve, malgrat que en aquell moment actués per pròpia iniciativa com a periodista i no com a membre del partit. Entenem que no és justificat ni s’ajusta a la legalitat l’actuació del govern municipal en recórrer per instància de la portaveu socialista a la interrupció del ple i en pretendre la confiscació per part de la policia de la càmera del ciutadà.

Per aclarir els fets, el nostre grup ha demanat el dictamen jurídic del secretari-interventor de l’ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, ja que durant els fets la portaveu socialista impedí que el mateix es pronunciés quan se li preguntà directament sobre la legalitat de l'actuació. Malgrat que es mostrà la nostra disconformitat posteriorment apel·lant als fets similars ocorreguts a d’altres municipis i en què la postura del partit socialista era ben bé la contrària, en cap moment es rectificà.

Finalment, volem manifestar que considerem que els fets ocorreguts al ple de març són de prou rellevància –tenint en compte a més que s’estava debatent un Reglament de Participació Ciutadana- com perquè la televisió local n’hagués fet esment en el seu resum del ple, cosa que demostra malauradament la manipulació dels mitjans públics municipals (RTV10) i una mostra evident de la falta de transparència i actitud de prepotència antidemocràtica d’aquest govern local de l’Entesa i el PSC. 

Tenen por que els veïns i veïnes puguin veure com debatem públicament?

0 comentarios:

Comenta

|

Fes servir Facebook per comentar el que desitgis...

Comenta el que desitgis, amb respecte si us plau.

Publica un comentari a l'entrada